Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Intercity  Gelsenkirchen
Geef uw mening

Hotel Intercity Gelsenkirchen

Beleef een heerlijk kerstwinkelweekend in verschillende Duitse steden. Het hotel is centraal gelegen bij het treinstation in Gelsenkirchen. Bij het inchecken ontvangt u bovendien een OV-kaart waarmee u gedurende uw verblijf onbeperkt

met het openbaar vervoer kunt reizen in het Rhein-Ruhr gebied! In de binnenstad van Gelsenkirchen is een kerststal met levende dieren de trekpleister van de kerstmarkt. Vanuit uw hotel bezoekt u ook gemakkelijk een van de andere kerstmarkten in de omgeving zoals de kersmarkt van Dortmund die tot de grootste kerstmarkten van Duitsland behoort. Ook Recklinghausen, Oberhausen of Duisburg zijn een bezoek zeker waard en u kunt met uw OV-kaart gratis naar al deze steden reizen. Boek nu en geniet dit jaar van de heerlijke kerstsfeer op een van de vele Duitse kerstmarkten.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Intercity Gelsenkirchen in Nordrhein Westfalen, Gelsenkirchen, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Beleef een heerlijk kerstwinkelweekend in verschillende Duitse steden. Het hotel is centraal gelegen bij het treinstation in Gelsenkirchen. Bij het inchecken ontvangt u bovendien een OV-kaart waarmee u gedurende uw verblijf onbeperkt met het openbaar vervoer kunt reizen in het Rhein-Ruhr gebied! In de binnenstad van Gelsenkirchen is een kerststal met levende dieren de trekpleister van de kerstmarkt. Vanuit uw hotel bezoekt u ook gemakkelijk een van de andere kerstmarkten in de omgeving zoals de kersmarkt van Dortmund die tot de grootste kerstmarkten van Duitsland behoort. Ook Recklinghausen, Oberhausen of Duisburg zijn een bezoek zeker waard en u kunt met uw OV-kaart gratis naar al deze steden reizen. Boek nu en geniet dit jaar van de heerlijke kerstsfeer op een van de vele Duitse kerstmarkten.
Uw stedentrip naar Hotel Intercity  Gelsenkirchen, Bron: Peter Langhout
Uw stedentrip naar Hotel Intercity Gelsenkirchen (Bron: Peter Langhout)
  • Hotel Intercity  Gelsenkirchen