Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Mercure Dusseldorf Seestern
Geef uw mening

Mercure Dusseldorf Seestern

Boek nu een heerlijk weekend naar een stad met een van de bekendste kerstmarkten. In de binnenstad van Dusseldorf vindt u diverse gezellige kerstmarkten, waar u de leukste kraampjes kunt vinden. Ook

zijn er voldoende andere mogelijkheden. U kunt de gezellige Altstadt bezoeken, shoppen in de wereldberoemde winkelstraat de beroemde Königsallee of wandelen langs de Rheinuferpromenade met vele gezellige cafeetjes en restaurants. In de direkte omgeving zijn tal van museas en culturele bezienswaardigheden. Kortom een stad waar jong en oud zich prima kan vermaken!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Mercure Dusseldorf Seestern in Nordrhein Westfalen, Dusseldorf, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (2)
Boek nu een heerlijk weekend naar een stad met een van de bekendste kerstmarkten. In de binnenstad van Dusseldorf vindt u diverse gezellige kerstmarkten, waar u de leukste kraampjes kunt vinden. Ook zijn er voldoende andere mogelijkheden. U kunt de gezellige Altstadt bezoeken, shoppen in de wereldberoemde winkelstraat de beroemde Königsallee of wandelen langs de Rheinuferpromenade met vele gezellige cafeetjes en restaurants. In de direkte omgeving zijn tal van museas en culturele bezienswaardigheden. Kortom een stad waar jong en oud zich prima kan vermaken!
Uw stedentrip naar  Mercure Dusseldorf Seestern, Bron: Peter Langhout
Uw stedentrip naar Mercure Dusseldorf Seestern (Bron: Peter Langhout)
  •  Mercure Dusseldorf Seestern
  •  Mercure Dusseldorf Seestern