Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 MS Serena Nieuwsjaarscruise 7
Geef uw mening

MS Serena Nieuwsjaarscruise 7

Geniet en vier deze jaarwisseling op de feestelijk en romantische Serena. Tinkelende wijnglazen, een heerlijk oudejaarsdiner en een groots vuurwerk in Keulen staat u allemaal te wachten als u met ons de

7 daagse Oud en Nieuw Cruise Duitsland maakt. Al varend geniet u van het prachtige uitzicht op het winterse Duitsland. We varen langs steden als Düsseldorf, Bonn, Koblenz, Emmerich en Keulen. Beleef de mooiste stukjes van de Rijn met haar sprookjesachtige kastelen en bekijk de prachtige natuur in de rust van de avond. Viert u dit jaar Oud en Nieuw met ons?

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor MS Serena Nieuwsjaarscruise 7 in Nordrhein Westfalen, Keulen Dusseldorf, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Geniet en vier deze jaarwisseling op de feestelijk en romantische Serena. Tinkelende wijnglazen, een heerlijk oudejaarsdiner en een groots vuurwerk in Keulen staat u allemaal te wachten als u met ons de 7 daagse Oud en Nieuw Cruise Duitsland maakt. Al varend geniet u van het prachtige uitzicht op het winterse Duitsland. We varen langs steden als Düsseldorf, Bonn, Koblenz, Emmerich en Keulen. Beleef de mooiste stukjes van de Rijn met haar sprookjesachtige kastelen en bekijk de prachtige natuur in de rust van de avond. Viert u dit jaar Oud en Nieuw met ons?