Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Best Western Mettmann
Geef uw mening

Best Western Mettmann

Düsseldorf, wie kent het niet. Het is de belangrijkste plaats in het zogenaamde Bergische Land. Toeristisch gezien geniet Düsseldorf al vele jaren bekendheid als een mondain winkel- en uitgaanscentrum. En winkelen doe

je natuurlijk allereerst in de “Ko” de fameuze winkelstraat van de stad. Maar er is veel meer. Want de knusse “Altstadt” en de wijk Karlstadt aan de oever van de Rijn hebben nog talrijke prachtige 18e en 19e eeuwse huizen. Düsseldorf in kersttijd: een winters sprookje! Verlichte straten, een sfeervolle kerstmarkt met nostalgische hutten op de diverse pleinen. De stad ziet er betoverend mooi uit. In ca. 250 in kerststijl versierde hutten wordt artistiek handwerk aangeboden, van glinsterende kerstboomversierselen, creaties van glas tot en met houtsnijwerk uit het Ertsgebergte. De geur van kaneel, Glühwein en nog veel meer culinaire geneugten nodigen u uit om te blijven en lekker te genieten. En rond de Hopfgarten, een statig park aan de rand van het centrum, vinden we een aantal interessante musea. Düsseldorf is een heerlijke stad om een paar dagen te verblijven. En uiteraard bezoeken wij Centro, Europa’s grootste winkelcentrum voor de leukste inkopen.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Best Western Mettmann in Nordrhein Westfalen, Dusseldorf, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Düsseldorf, wie kent het niet. Het is de belangrijkste plaats in het zogenaamde Bergische Land. Toeristisch gezien geniet Düsseldorf al vele jaren bekendheid als een mondain winkel- en uitgaanscentrum. En winkelen doe je natuurlijk allereerst in de “Ko” de fameuze winkelstraat van de stad. Maar er is veel meer. Want de knusse “Altstadt” en de wijk Karlstadt aan de oever van de Rijn hebben nog talrijke prachtige 18e en 19e eeuwse huizen. Düsseldorf in kersttijd: een winters sprookje! Verlichte straten, een sfeervolle kerstmarkt met nostalgische hutten op de diverse pleinen. De stad ziet er betoverend mooi uit. In ca. 250 in kerststijl versierde hutten wordt artistiek handwerk aangeboden, van glinsterende kerstboomversierselen, creaties van glas tot en met houtsnijwerk uit het Ertsgebergte. De geur van kaneel, Glühwein en nog veel meer culinaire geneugten nodigen u uit om te blijven en lekker te genieten. En rond de Hopfgarten, een statig park aan de rand van het centrum, vinden we een aantal interessante musea. Düsseldorf is een heerlijke stad om een paar dagen te verblijven. En uiteraard bezoeken wij Centro, Europa’s grootste winkelcentrum voor de leukste inkopen.