Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 NH Dusseldorf City Nord
Geef uw mening

NH Dusseldorf City Nord

Beleef een heerlijk kerstwinkelweekend in Dusseldorf. In de binnenstad vindt u diverse gezellige kerstmarkten, waar u de leukste kraampjes kunt vinden. Ook zijn er voldoende andere mogelijkheden. U kunt de gezellige Altstadt

bezoeken, shoppen in de wereldberoemde winkelstraat de beroemde Königsallee of wandelen langs de Rheinuferpromenade met vele gezellige cafeetjes en restaurants. In de direkte omgeving zijn tal van museas en culturele bezienswaardigheden. Kortom een stad waar jong en oud zich prima kan vermaken! LET OP: De kerstmarkten zijn na 23-12 gesloten!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor NH Dusseldorf City Nord in Nordrhein Westfalen, Dusseldorf, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Beleef een heerlijk kerstwinkelweekend in Dusseldorf. In de binnenstad vindt u diverse gezellige kerstmarkten, waar u de leukste kraampjes kunt vinden. Ook zijn er voldoende andere mogelijkheden. U kunt de gezellige Altstadt bezoeken, shoppen in de wereldberoemde winkelstraat de beroemde Königsallee of wandelen langs de Rheinuferpromenade met vele gezellige cafeetjes en restaurants. In de direkte omgeving zijn tal van museas en culturele bezienswaardigheden. Kortom een stad waar jong en oud zich prima kan vermaken! LET OP: De kerstmarkten zijn na 23-12 gesloten!