Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Ramada Bruhl
Geef uw mening

Ramada Bruhl

De stad Keulen staat bekend om zijn gezellige kerstmarkten, kerstconcerten, kerstkribbententoonstelling en natuurlijk de vele winkelmogelijkheden. Keulen heeft verschillende kerstmarkten, verspreid door de stad. Op de Neumarkt vindt u de oudste kerstmarkt

van Keulen met kraampjes die u terug brengen naar de sfeer van de kerstmarkten in de jaren '70. Op de Rudolfplatz, naast de Hahnentorburg vindt u de kleinste en meest sprookjesachtige kerstmarkt van Duitsland, met grote verlichte sprookjesfiguren. Dus wilt u lekker een weekendje weg? Boek dan een gezellig weekend kerstshoppen in Keulen. Ook leuk is het drijvende schip op de Rijn, met een kleine kerstmarkt van ongeveer 40 kraampjes. Koop hier leuke kerstcadeautjes of neem een glaasje wijn en geniet van het uitzicht over de binnenstad van Keulen. De kerstmarkt onder de Dom van Keulen heeft veruit het mooiste decor van alle kerstmarkten. Geniet hier van de grote hoeveelheid lekkernijen of breng een bezoek aan de Dom van Keulen.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Ramada Bruhl in Nordrhein Westfalen, Keulen, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
De stad Keulen staat bekend om zijn gezellige kerstmarkten, kerstconcerten, kerstkribbententoonstelling en natuurlijk de vele winkelmogelijkheden. Keulen heeft verschillende kerstmarkten, verspreid door de stad. Op de Neumarkt vindt u de oudste kerstmarkt van Keulen met kraampjes die u terug brengen naar de sfeer van de kerstmarkten in de jaren '70. Op de Rudolfplatz, naast de Hahnentorburg vindt u de kleinste en meest sprookjesachtige kerstmarkt van Duitsland, met grote verlichte sprookjesfiguren. Dus wilt u lekker een weekendje weg? Boek dan een gezellig weekend kerstshoppen in Keulen. Ook leuk is het drijvende schip op de Rijn, met een kleine kerstmarkt van ongeveer 40 kraampjes. Koop hier leuke kerstcadeautjes of neem een glaasje wijn en geniet van het uitzicht over de binnenstad van Keulen. De kerstmarkt onder de Dom van Keulen heeft veruit het mooiste decor van alle kerstmarkten. Geniet hier van de grote hoeveelheid lekkernijen of breng een bezoek aan de Dom van Keulen.