Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 MPS Brillant Kerstmarktcruise
Geef uw mening

MPS Brillant Kerstmarktcruise

In Duitsland wordt de Kerst groots gevierd. Denk maar aan de gezellige 'Weihnachtmarkten’ met veel kraampjes met 'Gluhwein’ lekkere hapjes en allerlei snuisterijen op sfeervol versierde pleinen. Met deze Kerstcruise nemen wij

u mee naar Duitsland. De M.P.S. Brillant is speciaal voor deze Kerstcruise geheel in Kerstsfeer aangekleed om uw verblijf aan boord een extra feestelijk tintje te geven. Vanzelfsprekend kunt naast de gebruikelijk volledige verzorging extra genieten van heerlijke kerstdiners in een sfeervolle ambiance. Daarnaast hebben wij weer een fantastisch vaarprogramma en een gezellig animatieprogramma voor u samengesteld. Wilt u er met de Kerstdagen tussenuit, dan hopen wij u van harte aan boord te mogen begroeten om samen met u de feestdagen op een bijzondere wijze door te brengen.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor MPS Brillant Kerstmarktcruise in Nordrhein Westfalen, Keulen Dusseldorf, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
In Duitsland wordt de Kerst groots gevierd. Denk maar aan de gezellige 'Weihnachtmarkten’ met veel kraampjes met 'Gluhwein’ lekkere hapjes en allerlei snuisterijen op sfeervol versierde pleinen. Met deze Kerstcruise nemen wij u mee naar Duitsland. De M.P.S. Brillant is speciaal voor deze Kerstcruise geheel in Kerstsfeer aangekleed om uw verblijf aan boord een extra feestelijk tintje te geven. Vanzelfsprekend kunt naast de gebruikelijk volledige verzorging extra genieten van heerlijke kerstdiners in een sfeervolle ambiance. Daarnaast hebben wij weer een fantastisch vaarprogramma en een gezellig animatieprogramma voor u samengesteld. Wilt u er met de Kerstdagen tussenuit, dan hopen wij u van harte aan boord te mogen begroeten om samen met u de feestdagen op een bijzondere wijze door te brengen.
Uw stedentrip naar  MPS Brillant Kerstmarktcruise, Bron: Peter Langhout
Uw stedentrip naar MPS Brillant Kerstmarktcruise (Bron: Peter Langhout)
  •  MPS Brillant Kerstmarktcruise