Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Mercure  Remscheid
Geef uw mening

Hotel Mercure Remscheid

Beleef een heerlijk kerstwinkelweekend in verschillende Duitse steden. Het hotel is gelegen in Remscheid. Vanuit hier kunt u verschillende Duitse kerstmarkten bezoeken, zoals Keulen, Dusseldorf, Oberhausen, Leverkussen en Dortmund. In deze steden

vindt u gezellige kerstmarkten met de allerleukste kraampjes. De historische stad Remscheid wordt omringd door vele heuvels met uitgestrekte naaldbossen. De omgeving is een paradijs voor iedereen die van nordic-walking (direct vanuit het hotel) of gewoon ontspannen wandelen en fietsen houdt. In Remscheid zelf valt ook van alles te doen. In het centrum ligt ook het imposante Rathaus, dit historische bouwwerk bepaald het gezicht van de stad.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Mercure Remscheid in Nordrhein Westfalen, Remscheid, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Beleef een heerlijk kerstwinkelweekend in verschillende Duitse steden. Het hotel is gelegen in Remscheid. Vanuit hier kunt u verschillende Duitse kerstmarkten bezoeken, zoals Keulen, Dusseldorf, Oberhausen, Leverkussen en Dortmund. In deze steden vindt u gezellige kerstmarkten met de allerleukste kraampjes. De historische stad Remscheid wordt omringd door vele heuvels met uitgestrekte naaldbossen. De omgeving is een paradijs voor iedereen die van nordic-walking (direct vanuit het hotel) of gewoon ontspannen wandelen en fietsen houdt. In Remscheid zelf valt ook van alles te doen. In het centrum ligt ook het imposante Rathaus, dit historische bouwwerk bepaald het gezicht van de stad.
Uw stedentrip naar Hotel Mercure  Remscheid, Bron: Peter Langhout
Uw stedentrip naar Hotel Mercure Remscheid (Bron: Peter Langhout)
  • Hotel Mercure  Remscheid