Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (808)
Plaatsen

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Gelsenkirchen boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Gelsenkirchen vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Gelsenkirchen. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Gelsenkirchen

Hotel Intercity Gelsenkirchen

Duitsland Gelsenkirchen Nordrhein Westfalen

Beleef een heerlijk kerstwinkelweekend in verschillende Duitse steden. Het hotel is centraal gelegen bij het treinstation in Gelsenkirchen. Bij het inchecken ontvangt u bovendien een OV-kaart waarmee u gedurende uw verblijf onbeperkt

met het openbaar vervoer kunt reizen in het Rhein-Ruhr gebied! In de binnenstad van Gelsenkirchen is een kerststal met levende dieren de trekpleister van de kerstmarkt. Vanuit uw hotel bezoekt u ook gemakkelijk een van de andere kerstmarkten in de omgeving zoals de kersmarkt van Dortmund die tot de grootste kerstmarkten van Duitsland behoort. Ook Recklinghausen, Oberhausen of Duisburg zijn een bezoek zeker waard en u kunt met uw OV-kaart gratis naar al deze steden reizen. Boek nu en geniet dit jaar van de heerlijke kerstsfeer op een van de vele Duitse kerstmarkten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen