Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (808)
Regio's
Duitsland (3)
Plaatsen

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Duitsland boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Duitsland vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Duitsland. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Duitsland

MPS Brillant CochemRudesheim

Duitsland Duitsland Overig Duitsland

Het programma van de 8 daagse Rijn/Moezelcruise met de MPS Brillant is boeiend en gevarieerd. U vaart tijdens deze Riviercruise zowel over de Rijn als de Moezel, waar u de steden Düsseldorf,

Koblenz, Keulen en Cochem gaat bezoeken. Tevens komen we ook nog langs de steden Wesel, Andernach en Rees en bij elkaar heeft u de beste steden op een van de mooiste routes die u kunt maken. U kunt natuurlijk rekenen op een perfecte service en een uitstekende verzorging. Boek nu deze riviercruise en geniet van ons huisschip de MPS Brillant.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

MPS Brillant Zell

Duitsland Duitsland Overig Duitsland

Tijdens deze cruise kunt u profiteren van een aanzienlijke openings- of eindeseizoenskorting. U betaalt geen 459.- maar slechts 399.- voor deze 8-daagse riviercruise, op basis van volpension. Het programma is bijzonder gevarieerd.

U vaart niet alleen over de Rijn, maar maakt ook een mooie tocht over de Moezel, waarbij u de steden Koblenz, Zell en Cochem gaat bezoeken. Tijdens de cruise kunt u rekenen op een perfecte service en een uitstekende verzorging. De rivieren Rijn en Moezel zijn overbekend. Het worden zelfs de mooiste rivieren van Europa genoemd. Het Rijndal is beroemd om haar schitterende landschappen met vele wijngaarden, imposante burchten en pittoreske stadjes. Denkt u maar aan de romantische Loreley en aan de bekende wijn- en toeristenstadjes Königswinter, Koblenz, Boppard, Rüdesheim en Mainz, met zijn fraaie promenades en gezellige winkelstraatjes. Maar ook het Moezeldal, met al haar bochten en vele sluizen, wijnbergen en leuke toeristenstadjes als Cochem en Zell, en haar vele burchten en kastelen uit het roemrijke verleden, zijn hoogtepunten tijdens deze vakantiereizen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

MPS Brillant CochemZell

Duitsland Duitsland Overig Duitsland

De rivieren Rijn en Moezel zijn overbekend. Het worden zelfs de mooiste rivieren van Europa genoemd. Het Rijndal is beroemd om haar schitterende landschappen met vele wijngaarden, imposante burchten en pittoreske stadjes.

Denkt u maar aan de romantische Loreley en aan de bekende wijn- en toeristenstadjes Königswinter, Koblenz, Boppard, Rüdesheim en Mainz, met zijn fraaie promenades en gezellige winkelstraatjes. Het programma is bijzonder gevarieerd. U vaart niet alleen over de Rijn, maar maakt ook een mooie tocht over de Moezel, waarbij u de steden Koblenz, Zell en Cochem gaat bezoeken. Tijdens de cruise kunt u rekenen op een perfecte service en een uitstekende verzorging.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen