Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 MPS Brillant CochemZell
Geef uw mening

MPS Brillant CochemZell

De rivieren Rijn en Moezel zijn overbekend. Het worden zelfs de mooiste rivieren van Europa genoemd. Het Rijndal is beroemd om haar schitterende landschappen met vele wijngaarden, imposante burchten en pittoreske stadjes.

Denkt u maar aan de romantische Loreley en aan de bekende wijn- en toeristenstadjes Königswinter, Koblenz, Boppard, Rüdesheim en Mainz, met zijn fraaie promenades en gezellige winkelstraatjes. Het programma is bijzonder gevarieerd. U vaart niet alleen over de Rijn, maar maakt ook een mooie tocht over de Moezel, waarbij u de steden Koblenz, Zell en Cochem gaat bezoeken. Tijdens de cruise kunt u rekenen op een perfecte service en een uitstekende verzorging.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor MPS Brillant CochemZell in Overig Duitsland, Duitsland, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
De rivieren Rijn en Moezel zijn overbekend. Het worden zelfs de mooiste rivieren van Europa genoemd. Het Rijndal is beroemd om haar schitterende landschappen met vele wijngaarden, imposante burchten en pittoreske stadjes. Denkt u maar aan de romantische Loreley en aan de bekende wijn- en toeristenstadjes Königswinter, Koblenz, Boppard, Rüdesheim en Mainz, met zijn fraaie promenades en gezellige winkelstraatjes. Het programma is bijzonder gevarieerd. U vaart niet alleen over de Rijn, maar maakt ook een mooie tocht over de Moezel, waarbij u de steden Koblenz, Zell en Cochem gaat bezoeken. Tijdens de cruise kunt u rekenen op een perfecte service en een uitstekende verzorging.
Uw stedentrip naar  MPS Brillant CochemZell, Bron: Peter Langhout
Uw stedentrip naar MPS Brillant CochemZell (Bron: Peter Langhout)
  •  MPS Brillant CochemZell