Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 MPS Brillant Zell
Geef uw mening

MPS Brillant Zell

Tijdens deze cruise kunt u profiteren van een aanzienlijke openings- of eindeseizoenskorting. U betaalt geen 459.- maar slechts 399.- voor deze 8-daagse riviercruise, op basis van volpension. Het programma is bijzonder gevarieerd.

U vaart niet alleen over de Rijn, maar maakt ook een mooie tocht over de Moezel, waarbij u de steden Koblenz, Zell en Cochem gaat bezoeken. Tijdens de cruise kunt u rekenen op een perfecte service en een uitstekende verzorging. De rivieren Rijn en Moezel zijn overbekend. Het worden zelfs de mooiste rivieren van Europa genoemd. Het Rijndal is beroemd om haar schitterende landschappen met vele wijngaarden, imposante burchten en pittoreske stadjes. Denkt u maar aan de romantische Loreley en aan de bekende wijn- en toeristenstadjes Königswinter, Koblenz, Boppard, Rüdesheim en Mainz, met zijn fraaie promenades en gezellige winkelstraatjes. Maar ook het Moezeldal, met al haar bochten en vele sluizen, wijnbergen en leuke toeristenstadjes als Cochem en Zell, en haar vele burchten en kastelen uit het roemrijke verleden, zijn hoogtepunten tijdens deze vakantiereizen.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor MPS Brillant Zell in Overig Duitsland, Duitsland, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Tijdens deze cruise kunt u profiteren van een aanzienlijke openings- of eindeseizoenskorting. U betaalt geen 459.- maar slechts 399.- voor deze 8-daagse riviercruise, op basis van volpension. Het programma is bijzonder gevarieerd. U vaart niet alleen over de Rijn, maar maakt ook een mooie tocht over de Moezel, waarbij u de steden Koblenz, Zell en Cochem gaat bezoeken. Tijdens de cruise kunt u rekenen op een perfecte service en een uitstekende verzorging. De rivieren Rijn en Moezel zijn overbekend. Het worden zelfs de mooiste rivieren van Europa genoemd. Het Rijndal is beroemd om haar schitterende landschappen met vele wijngaarden, imposante burchten en pittoreske stadjes. Denkt u maar aan de romantische Loreley en aan de bekende wijn- en toeristenstadjes Königswinter, Koblenz, Boppard, Rüdesheim en Mainz, met zijn fraaie promenades en gezellige winkelstraatjes. Maar ook het Moezeldal, met al haar bochten en vele sluizen, wijnbergen en leuke toeristenstadjes als Cochem en Zell, en haar vele burchten en kastelen uit het roemrijke verleden, zijn hoogtepunten tijdens deze vakantiereizen.