Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Rondreis Verbazingwekkend Thailand
Geef uw mening

Rondreis Verbazingwekkend Thailand

Deze bijzondere reis voert u langs een aantal absolute hoogtepunten in Thailand. De reis begint in het bruisende Bangkok en leidt vervolgens naar de historische River Kwai, via de oude hoofdstad Ayuthaya

verder noordwaarts naar de oude koningsstad Sukothai. In het uiterste noorden bezoekt u de Gouden Driehoek en maakt u kennis met een authentiek dorp: Wang Saphung. In Chiang Mai is het tijd voor een bezoek aan o.a. de olifanten en andere hoogtepunten. En aan het einde van de reis kunt u tot slot aan het strand van Cha Am nog een paar dagen heerlijk uitrusten!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Rondreis Verbazingwekkend Thailand in Rondreis, Rondreis Thailand, Thailand.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (2)
Deze bijzondere reis voert u langs een aantal absolute hoogtepunten in Thailand. De reis begint in het bruisende Bangkok en leidt vervolgens naar de historische River Kwai, via de oude hoofdstad Ayuthaya verder noordwaarts naar de oude koningsstad Sukothai. In het uiterste noorden bezoekt u de Gouden Driehoek en maakt u kennis met een authentiek dorp: Wang Saphung. In Chiang Mai is het tijd voor een bezoek aan o.a. de olifanten en andere hoogtepunten. En aan het einde van de reis kunt u tot slot aan het strand van Cha Am nog een paar dagen heerlijk uitrusten!
Uw stedentrip naar  Rondreis Verbazingwekkend Thailand, Bron: Peter Langhout
Uw stedentrip naar Rondreis Verbazingwekkend Thailand (Bron: Peter Langhout)
  •  Rondreis Verbazingwekkend Thailand
  •  Rondreis Verbazingwekkend Thailand