Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Rondreis Thailand   Verrassende Gli
Geef uw mening

Rondreis Thailand Verrassende Gli

Thailand met Peter Langhout? Zeker, zowel qua programma als prijs want nergens krijgt u zo'n mooie rondreis voor zo'n lage prijs! Een bijzonder leuke rondreis in een klein gezelschap van 6

personen die u van Bangkok naar de River Kwai brengt. Vervolgens wordt de beroemde drijvende markt niet overgeslagen en ziet u de hoogtepunten van het oude Ayuthaya en de apentempel in Lopburi. U sluit de reist af met 6 dagen uitrusten aan het strand van het tropische Jomtien. Een uitgekiend programma voor een ongelooflijk lage reissom!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Rondreis Thailand Verrassende Gli in Rondreis, Rondreis Thailand, Thailand.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Thailand met Peter Langhout? Zeker, zowel qua programma als prijs want nergens krijgt u zo'n mooie rondreis voor zo'n lage prijs! Een bijzonder leuke rondreis in een klein gezelschap van 6 personen die u van Bangkok naar de River Kwai brengt. Vervolgens wordt de beroemde drijvende markt niet overgeslagen en ziet u de hoogtepunten van het oude Ayuthaya en de apentempel in Lopburi. U sluit de reist af met 6 dagen uitrusten aan het strand van het tropische Jomtien. Een uitgekiend programma voor een ongelooflijk lage reissom!
Uw stedentrip naar  Rondreis Thailand   Verrassende Gli, Bron: Peter Langhout
Uw stedentrip naar Rondreis Thailand Verrassende Gli (Bron: Peter Langhout)
  •  Rondreis Thailand   Verrassende Gli