Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Kleurrijk Brazilie
Geef uw mening

Kleurrijk Brazilie

Nieuw bij Peter Langhout Reizen: Kleurrijk Brazilië! Een zeer indrukwekkende 15-daagse rondreis met als startpunt het bruisende Rio de Janeiro. Verder maakt u kennis met de prachtige gouden stranden, bezoekt u het

koloniale stadje Vitoria, brengen we een bezoek aan Belo Horizonte en het mijnstadje Ouro Preto, Tiradentes en Petropolis en zien we de Finse invloeden terug bij de immigrantenstad Penedo. Bekijk nu met eigen ogen het exotische en fascinerende Brazilië en geniet van alles wat dit land u te bieden heeft. Wacht daarom niet lang en profiteer snel van deze nieuw zeer aantrekkelijk geprijsde kleurrijke reis!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Kleurrijk Brazilie in Rondreis, Rio De Janeiro, Brazilië.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Nieuw bij Peter Langhout Reizen: Kleurrijk Brazilië! Een zeer indrukwekkende 15-daagse rondreis met als startpunt het bruisende Rio de Janeiro. Verder maakt u kennis met de prachtige gouden stranden, bezoekt u het koloniale stadje Vitoria, brengen we een bezoek aan Belo Horizonte en het mijnstadje Ouro Preto, Tiradentes en Petropolis en zien we de Finse invloeden terug bij de immigrantenstad Penedo. Bekijk nu met eigen ogen het exotische en fascinerende Brazilië en geniet van alles wat dit land u te bieden heeft. Wacht daarom niet lang en profiteer snel van deze nieuw zeer aantrekkelijk geprijsde kleurrijke reis!