Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Landarrangement Thailand
Geef uw mening

Landarrangement Thailand

Tijdens deze prachtige rondreis door Thailand ontdekt u de hoogtepunten van het land van de glimlach. Bezoek de wereldstad Bangkok, maak een treinrit over de beruchte dodenspoorweg over de Rivier Kwaien aanschouw

de indrukwekkende Thaise tempels. We maken deze prachtige rondreis Thailand met een minibusje en begeleid door Engelstalige reisleiding. Iedere ochtend kunt u de dag goed beginnen met een heerlijk Thais ontbijtbuffet. Na een week indrukwekkende Thaise cultuur is er ook ruimte voor ontspannende dagen, zodat u alles even rustig op u in kunt laten werken. Geniet aan het strand en flaneer langs de boulevard van Jomtien Beach. Hier is ook een levendig nachtleven met veel cafe's en pubs met live muziek. Ook zijn er veel restaurantjes en kunt u hier zeer uitgebreid (en zeer goedkoop!) winkelen in een van de vele winkelcentra of gezellige winkelstraatjes. Vindt u een week aan het strand wel erg rustig? Dan kunt u vanuit Jomtien Beach ook nog diverse excursies boeken. Zo kunt u naar Chantaburi, waar u dolfijnen kunt spotten. Dit Thailand arrangement is uniek in prijs en een echt buitenkansje. Pak dus snel uw kans en boek deze unieke rondreis Thailand! Voor deze rondreis Thailand geldt een minimum deelname van 6 personen.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Landarrangement Thailand in Rondreis, Rondreis Thailand, Thailand.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Tijdens deze prachtige rondreis door Thailand ontdekt u de hoogtepunten van het land van de glimlach. Bezoek de wereldstad Bangkok, maak een treinrit over de beruchte dodenspoorweg over de Rivier Kwaien aanschouw de indrukwekkende Thaise tempels. We maken deze prachtige rondreis Thailand met een minibusje en begeleid door Engelstalige reisleiding. Iedere ochtend kunt u de dag goed beginnen met een heerlijk Thais ontbijtbuffet. Na een week indrukwekkende Thaise cultuur is er ook ruimte voor ontspannende dagen, zodat u alles even rustig op u in kunt laten werken. Geniet aan het strand en flaneer langs de boulevard van Jomtien Beach. Hier is ook een levendig nachtleven met veel cafe's en pubs met live muziek. Ook zijn er veel restaurantjes en kunt u hier zeer uitgebreid (en zeer goedkoop!) winkelen in een van de vele winkelcentra of gezellige winkelstraatjes. Vindt u een week aan het strand wel erg rustig? Dan kunt u vanuit Jomtien Beach ook nog diverse excursies boeken. Zo kunt u naar Chantaburi, waar u dolfijnen kunt spotten. Dit Thailand arrangement is uniek in prijs en een echt buitenkansje. Pak dus snel uw kans en boek deze unieke rondreis Thailand! Voor deze rondreis Thailand geldt een minimum deelname van 6 personen.
Uw stedentrip naar  Landarrangement Thailand, Bron: Peter Langhout
Uw stedentrip naar Landarrangement Thailand (Bron: Peter Langhout)
  •  Landarrangement Thailand