Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Kennismaking met Thailand
Geef uw mening

Kennismaking Met Thailand

Boeiende en korte kennismakingsrondreis met dit zo kleurrijke en bezienswaardige land. U betaalt alleen voor het landarrangement en laten U zelf de keuze voor de vlucht. Er zijn heel veel luchtvaartmaatschappijen die

direct vanaf Amsterdam (KLM, EVA Air en China Airlines) of met slechts een overstap naar de Thaise hoofdstad vliegen (zoals Lufthansa, Swiss, SAS, Austrian Airlines, Alitalia, Royal Jordanian of Turkish Airlines) en vaak is er sprake van speciale aanbiedingen. Deze nieuwe opzet biedt U dan ook 3 voordelen: u bepaalt zelf de kosten van uw vlucht, de vertrekplaats (Amsterdam, Brussel, Dusseldorf) van uw reis en ook de vertrekdag. U kunt de vlucht zelf boeken maar als U wilt doen wij dat ook voor U. Het reisarrangement gaat in op onderstaande woensdagen. Het staat U vrij om eerder in Bangkok aan te komen en uw eigen plan te trekken of u door ons te laten informeren over extra hotelovernachtingen in Bangkok. Dit Thailand arrangement is uniek in prijs en een echt buitenkansje. Pak dus snel uw kans en boek deze unieke rondreis Thailand! Voor deze Kennismakingsreis Thailand geldt een minimum deelname van 6 personen.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Kennismaking Met Thailand in Rondreis, Rondreis Thailand, Thailand.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Boeiende en korte kennismakingsrondreis met dit zo kleurrijke en bezienswaardige land. U betaalt alleen voor het landarrangement en laten U zelf de keuze voor de vlucht. Er zijn heel veel luchtvaartmaatschappijen die direct vanaf Amsterdam (KLM, EVA Air en China Airlines) of met slechts een overstap naar de Thaise hoofdstad vliegen (zoals Lufthansa, Swiss, SAS, Austrian Airlines, Alitalia, Royal Jordanian of Turkish Airlines) en vaak is er sprake van speciale aanbiedingen. Deze nieuwe opzet biedt U dan ook 3 voordelen: u bepaalt zelf de kosten van uw vlucht, de vertrekplaats (Amsterdam, Brussel, Dusseldorf) van uw reis en ook de vertrekdag. U kunt de vlucht zelf boeken maar als U wilt doen wij dat ook voor U. Het reisarrangement gaat in op onderstaande woensdagen. Het staat U vrij om eerder in Bangkok aan te komen en uw eigen plan te trekken of u door ons te laten informeren over extra hotelovernachtingen in Bangkok. Dit Thailand arrangement is uniek in prijs en een echt buitenkansje. Pak dus snel uw kans en boek deze unieke rondreis Thailand! Voor deze Kennismakingsreis Thailand geldt een minimum deelname van 6 personen.
Uw stedentrip naar  Kennismaking Met Thailand, Bron: Peter Langhout
Uw stedentrip naar Kennismaking Met Thailand (Bron: Peter Langhout)
  •  Kennismaking Met Thailand