Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Rondreis Thailand All In
Geef uw mening

Rondreis Thailand All In

Deze indrukwekkende en compleet verzorgde reis voert u langs de belangrijkste hoogtepunten van het prachtige Thailand. U bezoekt o.a. Bangkok, de historische River Kwai, Ayutthaya, e Gouden Driehoek en Chiang Mai. Aan

het einde van de reis geniet u van een heerlijke strandvakantie aan de Golf van Siam. Tevens geniet u van vele extra's zoals de excursie 'fietsen in Bangkok', drankjes in de bus en vrijwel dagelijks ontbijt, lunch en diner. U profiteert nu bovendien van grote prijsverlagingen in juni en juli. Vier uw vakantie in Thailand!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Rondreis Thailand All In in Rondreis, Rondreis Thailand, Thailand.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (3)
Deze indrukwekkende en compleet verzorgde reis voert u langs de belangrijkste hoogtepunten van het prachtige Thailand. U bezoekt o.a. Bangkok, de historische River Kwai, Ayutthaya, e Gouden Driehoek en Chiang Mai. Aan het einde van de reis geniet u van een heerlijke strandvakantie aan de Golf van Siam. Tevens geniet u van vele extra's zoals de excursie 'fietsen in Bangkok', drankjes in de bus en vrijwel dagelijks ontbijt, lunch en diner. U profiteert nu bovendien van grote prijsverlagingen in juni en juli. Vier uw vakantie in Thailand!
Uw stedentrip naar  Rondreis Thailand All In, Bron: Peter Langhout
Uw stedentrip naar Rondreis Thailand All In (Bron: Peter Langhout)
  •  Rondreis Thailand All In
  •  Rondreis Thailand All In
  •  Rondreis Thailand All In