Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel WestCord Art
Geef uw mening

Hotel WestCord Art

Terug van weg geweest bij Peter Langhout Reizen is een arrangement in Amsterdam. Wij bieden u vanaf 1 november het WestCord Art Hotel aan inclusief een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Dit

mooie hotel ligt in stadsdeel Westerpark aan de rand van de 'Spaarndammerbuurt', vanaf de bushalte voor het hotel doet u er ongeveer 10 minuten over naar het stadscentrum. Zoals de naam al doet vermoeden hangt er in dit hotel veel kunst aan de muur. In de openbare ruimtes hangen nooit eerder vertoonde kunstwerken van Herman Brood en ook op de kamers vindt u 'Art' van schilders van Nederlandse bodem. Boek een van de arrangementen en geniet van een heerlijk verblijf in onze hoofdstad.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel WestCord Art in Noord Holland, Amsterdam, Nederland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Terug van weg geweest bij Peter Langhout Reizen is een arrangement in Amsterdam. Wij bieden u vanaf 1 november het WestCord Art Hotel aan inclusief een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Dit mooie hotel ligt in stadsdeel Westerpark aan de rand van de 'Spaarndammerbuurt', vanaf de bushalte voor het hotel doet u er ongeveer 10 minuten over naar het stadscentrum. Zoals de naam al doet vermoeden hangt er in dit hotel veel kunst aan de muur. In de openbare ruimtes hangen nooit eerder vertoonde kunstwerken van Herman Brood en ook op de kamers vindt u 'Art' van schilders van Nederlandse bodem. Boek een van de arrangementen en geniet van een heerlijk verblijf in onze hoofdstad.