Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (1167)
Regio's
Amsterdam (1)
Plaatsen

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Amsterdam boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Amsterdam vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Amsterdam. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Amsterdam

Hotel WestCord Art

Nederland Amsterdam Noord Holland

Terug van weg geweest bij Peter Langhout Reizen is een arrangement in Amsterdam. Wij bieden u vanaf 1 november het WestCord Art Hotel aan inclusief een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Dit

mooie hotel ligt in stadsdeel Westerpark aan de rand van de 'Spaarndammerbuurt', vanaf de bushalte voor het hotel doet u er ongeveer 10 minuten over naar het stadscentrum. Zoals de naam al doet vermoeden hangt er in dit hotel veel kunst aan de muur. In de openbare ruimtes hangen nooit eerder vertoonde kunstwerken van Herman Brood en ook op de kamers vindt u 'Art' van schilders van Nederlandse bodem. Boek een van de arrangementen en geniet van een heerlijk verblijf in onze hoofdstad.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen