Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (1167)
Regio's
Nederland (2)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Nederland boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Nederland vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Nederland. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Nederland

MS Diana

Nederland Nederland Nederland

Wilt u met Kerst de gezelligste Kerstmarkten bezoeken in Nederland? En wilt u het beste van Oud en Nieuw in Duitsland mee beleven? Dan is deze combinatiecruise Kerst + Oud en Nieuw

iets voor u! Deze 11 daagse Kerst en Oud&Nieuw cruise brengt u langs de mooiste steden van Nederland en Duitsland. We bezoeken Nijmegen, de oudste stad van Nederland, vieren 1e Kerstdag in Dordrecht en brengen u naar Rhenen, Amsterdam en Nijmegen en eindigen in Arnhem. Daarna vaart ons drijvende hotel, de MS Diana naar de gezelligste steden in Duitsland. We zullen Düsseldorf bezoeken met haar prachtige “Altstadt”, varen we naar Bonn en vervolgens stroomopwaarts naar Koblenz. Uiteraard bezoeken we ook Keulen en varen we via Wesel terug naar Arhhem. Aan boord worden Kerst en Oud&Nieuw goed gevierd en onze crew zal u in de watten leggen. U zal niets tekort komen. Maakt u deze bijzondere feestelijke reis met Peter Langhout Reizen?

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Verassings

Nederland Nederland Heel Nederland

Verrassing! Klinkt deze kreet u als muziek in de oren, dan is het principe van het verrassingshotel van Fletcher zeker iets voor u. U kiest de datum en geeft een voorkeursregio op,

Fletcher kiest het hotel. Laat u verrassen en geniet van een welverzorgd en ontspannen verblijf in één van de karakteristieke en prachtig gelegen hotels van Fletcher.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen