Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Oud & Nieuw Cruise DFDS
Geef uw mening

Oud & Nieuw Cruise DFDS

Voor u het weet is het 31 december. Heeft u al plannen gemaakt? Gezellig met familie thuis, naar de kroeg met vrienden of... onbeperkt genieten van hapjes, drankjes en live muziek terwijl

de luxe cruiseferry koers zet richting Amsterdam! Voor wie met Oud & Nieuw graag iets speciaals wil doen of gewoon weg wil, heeft Peter Langhout Reizen het perfecte tussendoortje. Vanaf 15:00 kunt u inchecken in IJmuiden. Daarna kan het feest aan boord beginnen! Op een lege maag kan niet gefeest worden, dus begin uw avond goed met een uitgebreid, feestelijk dinerbuffet in het 7Seas Restaurant. Tijdens het diner wordt er onbeperkt bier, huiswijn, frisdrank en water geschonken. Later op de avond zet het schip koers richting Amsterdam, waar ze om 12 uur stil zal liggen om te genieten van het vuurwerk boven onze hoofdstad. Onbeperkt drankjes & live muziek Geen feest is compleet zonder de feestelijke live muziek van de scheepsband, Cock Zwanenburg en Fresi Fresdorf. Kies uw danspartner en haal die voetjes van de vloer. Ook kunt u de hele avond onbeperkt genieten van ons ruime aanbod aan alcoholische en non-alcoholische drankjes. Zodra de klok 12 uur slaat en de eerste knallen op de achtergrond weerklinken, krijgt u een heerlijk glas champagne om het nieuwe jaar mee in te luiden. Na een heerlijke avond overnacht u aan boord. De volgende dag wordt u gewekt voor een heerlijk, ovenvers ontbijtbuffet. Gelukkig Nieuwjaar!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Oud & Nieuw Cruise DFDS in Noord Holland, IJmuiden, Nederland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Voor u het weet is het 31 december. Heeft u al plannen gemaakt? Gezellig met familie thuis, naar de kroeg met vrienden of... onbeperkt genieten van hapjes, drankjes en live muziek terwijl de luxe cruiseferry koers zet richting Amsterdam! Voor wie met Oud & Nieuw graag iets speciaals wil doen of gewoon weg wil, heeft Peter Langhout Reizen het perfecte tussendoortje. Vanaf 15:00 kunt u inchecken in IJmuiden. Daarna kan het feest aan boord beginnen! Op een lege maag kan niet gefeest worden, dus begin uw avond goed met een uitgebreid, feestelijk dinerbuffet in het 7Seas Restaurant. Tijdens het diner wordt er onbeperkt bier, huiswijn, frisdrank en water geschonken. Later op de avond zet het schip koers richting Amsterdam, waar ze om 12 uur stil zal liggen om te genieten van het vuurwerk boven onze hoofdstad. Onbeperkt drankjes & live muziek Geen feest is compleet zonder de feestelijke live muziek van de scheepsband, Cock Zwanenburg en Fresi Fresdorf. Kies uw danspartner en haal die voetjes van de vloer. Ook kunt u de hele avond onbeperkt genieten van ons ruime aanbod aan alcoholische en non-alcoholische drankjes. Zodra de klok 12 uur slaat en de eerste knallen op de achtergrond weerklinken, krijgt u een heerlijk glas champagne om het nieuwe jaar mee in te luiden. Na een heerlijke avond overnacht u aan boord. De volgende dag wordt u gewekt voor een heerlijk, ovenvers ontbijtbuffet. Gelukkig Nieuwjaar!