Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (1167)
Regio's
Zorgvlied (2)
Plaatsen

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Zorgvlied boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Zorgvlied vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Zorgvlied. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Zorgvlied

Vakantiepark Groot Bartje

Nederland Zorgvlied Drenthe

In het pittoreske dorpje Zorgvlied, aan de rand van het Drents-Friese Woud, vindt u het sfeervolle en rustig gelegen rekreatiepark Groot Bartje. Het park beschikt over een gevarieerd faciliteitenaanbod, waaronder speciale voorzieningen

voor paarden. Groot Bartje, dat uitstekend geschikt is voor jonge gezinnen en senioren, biedt prachtige nieuwe 6-persoons chalets, allen met een fraaie ligging.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Groot Bartje

Nederland Zorgvlied Drenthe

Bent u liefhebber van ongerepte natuur en rust en ruimte om u heen? Houdt u van lekker fietsen, wandelen en leuke uitstapjes? Dan is recreatiepark Groot Bartje in het pittoreske Drentse Zorgvlied

wat u zoekt. Dit rustig gelegen park ligt op de grens van Drenthe en Friesland en is omsloten door het groen van Nationaal Park Het Drents-Friese Wold. Groot Bartje is vooral geschikt voor gasten met jonge kinderen en liefhebbers van rust en natuur. Er zijn diverse speelattributen en een verwarmd openlucht zwembad met apart peuterbadje op het park aanwezig. Bij de entree ligt op een heuvel de in het oog springende midgetgolfbaan, geheel aangelegd in zuidelijke sferen, compleet met fontein en waterval. Het is mogelijk om paardrijlessen te nemen en de omgeving is uiterst geschikt om mooie buitentochten te maken. Vergeet uw fiets niet mee te nemen want de veelzijdige provincie Drenthe staat garant voor de meest prachtige tochten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen