Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 MSC Opera
Geef uw mening

MSC Opera

Wat een voordeel! Peter Langhout Reizen heeft voor u in samenwerking met MSC een supervroegboekactie samengesteld. Als u nu boekt, krijgt u er 100 euro zakgeld aan boord bij! Deze prachtige 11-daagse

Noord Europa Cruise vertrekt vanuit het Nederlandse IJmuiden en maakt stops in Talinn, Sint Petersburg, Kopenhagen, Southampton en eindigt weer in IJmuiden. Wie op de MSC Opera reist, ervaart het beste van ouderwetse elegantie in combinatie met het grootste moderne comfort. Eenmaal aan boord van de MSC Opera kunt u uitkijken naar onvervalste Italiaanse verwennerij. Geniet van een espresso in de koffiebar of smul van een zelfgemaakte Italiaanse lekkernij in de ijssalon. Volg Italiaanse lessen, surf op het internet of lees een goed boek onder het genot van een Italiaans wijntje.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor MSC Opera in Noord Holland, IJmuiden, Nederland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Wat een voordeel! Peter Langhout Reizen heeft voor u in samenwerking met MSC een supervroegboekactie samengesteld. Als u nu boekt, krijgt u er 100 euro zakgeld aan boord bij! Deze prachtige 11-daagse Noord Europa Cruise vertrekt vanuit het Nederlandse IJmuiden en maakt stops in Talinn, Sint Petersburg, Kopenhagen, Southampton en eindigt weer in IJmuiden. Wie op de MSC Opera reist, ervaart het beste van ouderwetse elegantie in combinatie met het grootste moderne comfort. Eenmaal aan boord van de MSC Opera kunt u uitkijken naar onvervalste Italiaanse verwennerij. Geniet van een espresso in de koffiebar of smul van een zelfgemaakte Italiaanse lekkernij in de ijssalon. Volg Italiaanse lessen, surf op het internet of lees een goed boek onder het genot van een Italiaans wijntje.