Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Fletcher Bad Callantsoog
Geef uw mening

Hotel Fletcher Bad Callantsoog

Callantsoog is een prachtig dorp pal aan de Noordzee. Heerlijk om bij te komen, te wandelen of te fietsen. In Callantsoog is van alles te doen. Achter de duinenrij ten zuiden van

Callantsoog ligt het zogeheten Zwanenwater, een schitterend natuurgebied bestaande uit duinen, weidevlakten, moeras en meertjes. Ook het dorpscentrum bruist van activiteiten met markten, muziek, knusse cafés, restaurants en terrasjes. Callantsoog is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een ontspannen weekend aan zee.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Fletcher Bad Callantsoog in Noord Holland, Callantsoog, Nederland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Callantsoog is een prachtig dorp pal aan de Noordzee. Heerlijk om bij te komen, te wandelen of te fietsen. In Callantsoog is van alles te doen. Achter de duinenrij ten zuiden van Callantsoog ligt het zogeheten Zwanenwater, een schitterend natuurgebied bestaande uit duinen, weidevlakten, moeras en meertjes. Ook het dorpscentrum bruist van activiteiten met markten, muziek, knusse cafés, restaurants en terrasjes. Callantsoog is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een ontspannen weekend aan zee.
Uw stedentrip naar Hotel Fletcher Bad Callantsoog, Bron: Peter Langhout
Uw stedentrip naar Hotel Fletcher Bad Callantsoog (Bron: Peter Langhout)
  • Hotel Fletcher Bad Callantsoog