Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Village Club du Soleil de Valmorel
Geef uw mening

Village Club Du Soleil De Valmorel

Het « Village Club la Belle », gelegen in het oord Valmorel, garandeert een onvergetelijk verblijf. Het biedt comfortabele en goed uitgeruste kamers voor 2 tot 5 personen. Hier is voor iedereen

wat wils. Bent u sportief? De club biedt een skiarrangement aan voor 6 dagen inclusief toegang tot de pistes van Valmorel tot St François Longchamp met toegang tot de langlaufpistes. In deze periode kunt u gratis gebruik maken van het skimateriaal: alpine ski's, langlauf ski's, schoenen, sneeuwschoenen en slede. Voor de sneeuwsurfers is dit in de dagprijs van de activiteit inbegrepen zolang voorradig. Gaat u liever wandelen? Ook dan beantwoordt de club aan uw verwachtingen dankzij het wandelprogramma "Trappeurs" voor tochten met sneeuwschonen onder begeleiding en enkel voor volwassenen. Nieuw is de mogelijkheid om het skigebied te ontdekken op zondag ochtend met de begeleiders van de skischool, een activiteit voor volwassenen met uitzondering van beginners. Uiteraard behoort ontspanning ook tot de mogelijkheden met de sauna en het solariumterras. Ook aan de kleintjes wordt gedacht. Ze worden, afhankelijk van hun leeftijd, ontvangen in de club des Câlins (3 maanden tot -3 jaar) de jongerenclub (6 tot 17 jaar) met er tussenin de club des malins (3 tot 6 jaar). In de clubs, geopend 6 dagen in de week, worden diverse interessante activiteiten aangeboden. Uw maaltijden kunt u benutten in het familierestaurant of u kunt een picknick meenemen (de avond van te voren reserveren). Een schitterende vakantie in het verschiet.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Village Club Du Soleil De Valmorel in Noordelijke Alpen, Valmorel, Frankrijk.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Het « Village Club la Belle », gelegen in het oord Valmorel, garandeert een onvergetelijk verblijf. Het biedt comfortabele en goed uitgeruste kamers voor 2 tot 5 personen. Hier is voor iedereen wat wils. Bent u sportief? De club biedt een skiarrangement aan voor 6 dagen inclusief toegang tot de pistes van Valmorel tot St François Longchamp met toegang tot de langlaufpistes. In deze periode kunt u gratis gebruik maken van het skimateriaal: alpine ski's, langlauf ski's, schoenen, sneeuwschoenen en slede. Voor de sneeuwsurfers is dit in de dagprijs van de activiteit inbegrepen zolang voorradig. Gaat u liever wandelen? Ook dan beantwoordt de club aan uw verwachtingen dankzij het wandelprogramma "Trappeurs" voor tochten met sneeuwschonen onder begeleiding en enkel voor volwassenen. Nieuw is de mogelijkheid om het skigebied te ontdekken op zondag ochtend met de begeleiders van de skischool, een activiteit voor volwassenen met uitzondering van beginners. Uiteraard behoort ontspanning ook tot de mogelijkheden met de sauna en het solariumterras. Ook aan de kleintjes wordt gedacht. Ze worden, afhankelijk van hun leeftijd, ontvangen in de club des Câlins (3 maanden tot -3 jaar) de jongerenclub (6 tot 17 jaar) met er tussenin de club des malins (3 tot 6 jaar). In de clubs, geopend 6 dagen in de week, worden diverse interessante activiteiten aangeboden. Uw maaltijden kunt u benutten in het familierestaurant of u kunt een picknick meenemen (de avond van te voren reserveren). Een schitterende vakantie in het verschiet.