Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Les Résidences 1650
Geef uw mening

Les Résidences 1650

Tussen de zuidelijke Alpen en de Noordelijke Alpen op 1650m hoogte, in het hartje van de alpenweide van het gebied Oisans, ontdekt u een indrukwekkende omgeving waar u onvergetelijke ervaringen zult opdoen.

De residenties 1650 van les Deux Alpes liggen verspreid over het oord, maar zijn altijd gunstig gelegen in de directe omgeving van de skiliften, in het hart van de activiteiten en de winkels en bieden functionele en aangename appartementen. De gestandaardiseerde appartementen worden goed onderhouden, zijn ruim opgezet en goed georiënteerd. Zodoende zult u volop genieten van uw vakantie in de bergen onder de beste omstandigheden.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Les Résidences 1650 in Noordelijke Alpen, Les Deux Alpes, Frankrijk.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Tussen de zuidelijke Alpen en de Noordelijke Alpen op 1650m hoogte, in het hartje van de alpenweide van het gebied Oisans, ontdekt u een indrukwekkende omgeving waar u onvergetelijke ervaringen zult opdoen. De residenties 1650 van les Deux Alpes liggen verspreid over het oord, maar zijn altijd gunstig gelegen in de directe omgeving van de skiliften, in het hart van de activiteiten en de winkels en bieden functionele en aangename appartementen. De gestandaardiseerde appartementen worden goed onderhouden, zijn ruim opgezet en goed georiënteerd. Zodoende zult u volop genieten van uw vakantie in de bergen onder de beste omstandigheden.