Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Résidence Le Hameau de la Forêt
Geef uw mening

Résidence Le Hameau De La Forêt

De huisjes liggen in een wijk van Le Hameau de la Forêt, dichtbij de pistes, skiliften en het centrum van het skioord. U wordt ontvangen in grote chalets gebouwd in savooiaardse stijl

en op menselijke maat. In dit levendige oord met zijn winkeltjes en straatjes (alleen toegankelijk voor voetgangers) is aan alles gedacht om u een ideale vakantie met uw gezin en vrienden te bezorgen. De receptie bevindt zich in het appartementencomplex La Souche.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Résidence Le Hameau De La Forêt in Noordelijke Alpen, Valmorel, Frankrijk.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
De huisjes liggen in een wijk van Le Hameau de la Forêt, dichtbij de pistes, skiliften en het centrum van het skioord. U wordt ontvangen in grote chalets gebouwd in savooiaardse stijl en op menselijke maat. In dit levendige oord met zijn winkeltjes en straatjes (alleen toegankelijk voor voetgangers) is aan alles gedacht om u een ideale vakantie met uw gezin en vrienden te bezorgen. De receptie bevindt zich in het appartementencomplex La Souche.