Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Résidence Aime 2000
Geef uw mening

Résidence Aime 2000

De residentie Aime 2000 ligt aan de voet van de skiliften en de pistes, en doet denken aan een cruiseschip dat u meeneemt voor een cruise door de bergen. De appartementen zijn

voorzien van alle comfort en een perfecte uitrusting. Zowel groot als klein kan hier vrij rondlopen, tussen de winkels en de diverse voorzieningen. In de Tarantaise, aan de Poorten van het Nationaal Parc van de Vaboise ligt het originele en functionele oord Aime La Plagne. De bergliefhebbers en de liefhebbers van uitgestrekte gebieden zullen verrukt zijn over dit oord dat een prachtig panorama biedt. Naast de Mont Blanc kunt u enkele andere schitterende landschappen uit de Alpen bewonderen.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Résidence Aime 2000 in Noordelijke Alpen, La Plagne, Frankrijk.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
De residentie Aime 2000 ligt aan de voet van de skiliften en de pistes, en doet denken aan een cruiseschip dat u meeneemt voor een cruise door de bergen. De appartementen zijn voorzien van alle comfort en een perfecte uitrusting. Zowel groot als klein kan hier vrij rondlopen, tussen de winkels en de diverse voorzieningen. In de Tarantaise, aan de Poorten van het Nationaal Parc van de Vaboise ligt het originele en functionele oord Aime La Plagne. De bergliefhebbers en de liefhebbers van uitgestrekte gebieden zullen verrukt zijn over dit oord dat een prachtig panorama biedt. Naast de Mont Blanc kunt u enkele andere schitterende landschappen uit de Alpen bewonderen.