Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Les Résidences Arc 2000
Geef uw mening

Les Résidences Arc 2000

Les Arcs 2000 bevind zich in de Haute-Tarentaise, aan de voet van de Aiguille Rouge. Het geeft u een direct toegang tot het Paradiski gebied. Appartementen Arc 2000 liggen verspreid over het

gebied tussen de 50 en 300m van de pistes en het winkelcentrum. Vanaf hier heeft u toegang tot vele activiteiten voor alle leeftijden. Na een dag in de buitenlucht kunt u heerlijk relaxen in u ruime, volledig ingerichte appartement. U kunt natuurlijk ook naar de vele restaurants en bars in het resort. Er zijn gratis buitenparkeerplaatsen en betaalde overdekte parkeergarages.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Les Résidences Arc 2000 in Noordelijke Alpen, Les Arcs, Frankrijk.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Les Arcs 2000 bevind zich in de Haute-Tarentaise, aan de voet van de Aiguille Rouge. Het geeft u een direct toegang tot het Paradiski gebied. Appartementen Arc 2000 liggen verspreid over het gebied tussen de 50 en 300m van de pistes en het winkelcentrum. Vanaf hier heeft u toegang tot vele activiteiten voor alle leeftijden. Na een dag in de buitenlucht kunt u heerlijk relaxen in u ruime, volledig ingerichte appartement. U kunt natuurlijk ook naar de vele restaurants en bars in het resort. Er zijn gratis buitenparkeerplaatsen en betaalde overdekte parkeergarages.

Laatst bekeken accomodaties