Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (808)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Teutoburger Woud boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Teutoburger Woud vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Teutoburger Woud. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Teutoburger Woud

Hotel Van Der Valk Melle

Duitsland Teutoburger Woud Osnabruck

In het fraaie landschap van het Osnabrücker Land tussen het Wiehengebirge en het Teutoburger Woud, vlak bij de steden Osnabrück, Bielefeld en Münster ligt het van der Valk Hotel Melle-Osnabrück. Hotel Melle

is gebouwd in de stijl van een plattelandshuis. Hotelgasten kunnen ook genieten van de sauna, een modern fitnesscentrum en parkeerfaciliteiten (kosteloos). 's Avonds kunt u genieten van heerlijke Duitse en internationale specialiteiten in het restaurant Krügerhof van Hotel Melle. Na het diner kunt u genieten van een drankje en een sigaar in de gezellige Havanna bar. De prachtige omgeving van het Van der Valk Hotel nodigt U uit om deel te nemen aan een aantal buitenactiviteiten. Het nabijgelegen Teutoburger Woud is de ideale plek om te wandelen en te fietsen. Golfliefhebbers kunnen profiteren van de nabijheid van een aantal 18 holes golfbanen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Der Jagerhof

Duitsland Teutoburger Woud Teutoburger Woud

Niet al te ver weg in Duitsland bevindt zich het Teutoburgerwald. Een mooi gebied, prachtig groen met mooie steden en gezellige dorpjes. Naast de schitterende natuur bezoeken we de kerstmarkten in Paderborn

en Hameln, de stad die bekend staat om de legende van de Rattenvanger. In Kassel hangt een sprookjesachtige sfeer en kunt u zelfs de figuren uit de verhalen van de gebroeders Grimm ontmoeten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen