Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Van der Valk  Melle
Geef uw mening

Hotel Van Der Valk Melle

In het fraaie landschap van het Osnabrücker Land tussen het Wiehengebirge en het Teutoburger Woud, vlak bij de steden Osnabrück, Bielefeld en Münster ligt het van der Valk Hotel Melle-Osnabrück. Hotel Melle

is gebouwd in de stijl van een plattelandshuis. Hotelgasten kunnen ook genieten van de sauna, een modern fitnesscentrum en parkeerfaciliteiten (kosteloos). 's Avonds kunt u genieten van heerlijke Duitse en internationale specialiteiten in het restaurant Krügerhof van Hotel Melle. Na het diner kunt u genieten van een drankje en een sigaar in de gezellige Havanna bar. De prachtige omgeving van het Van der Valk Hotel nodigt U uit om deel te nemen aan een aantal buitenactiviteiten. Het nabijgelegen Teutoburger Woud is de ideale plek om te wandelen en te fietsen. Golfliefhebbers kunnen profiteren van de nabijheid van een aantal 18 holes golfbanen.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Van Der Valk Melle in Osnabruck, Teutoburger Woud, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
In het fraaie landschap van het Osnabrücker Land tussen het Wiehengebirge en het Teutoburger Woud, vlak bij de steden Osnabrück, Bielefeld en Münster ligt het van der Valk Hotel Melle-Osnabrück. Hotel Melle is gebouwd in de stijl van een plattelandshuis. Hotelgasten kunnen ook genieten van de sauna, een modern fitnesscentrum en parkeerfaciliteiten (kosteloos). 's Avonds kunt u genieten van heerlijke Duitse en internationale specialiteiten in het restaurant Krügerhof van Hotel Melle. Na het diner kunt u genieten van een drankje en een sigaar in de gezellige Havanna bar. De prachtige omgeving van het Van der Valk Hotel nodigt U uit om deel te nemen aan een aantal buitenactiviteiten. Het nabijgelegen Teutoburger Woud is de ideale plek om te wandelen en te fietsen. Golfliefhebbers kunnen profiteren van de nabijheid van een aantal 18 holes golfbanen.