Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (808)
Plaatsen
Osnabruck (1)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Osnabruck boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Osnabruck vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Osnabruck. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Osnabruck

Hotel Van Der Valk Melle

Duitsland Teutoburger Woud Osnabruck

In het fraaie landschap van het Osnabrücker Land tussen het Wiehengebirge en het Teutoburger Woud, vlak bij de steden Osnabrück, Bielefeld en Münster ligt het van der Valk Hotel Melle-Osnabrück. Hotel Melle

is gebouwd in de stijl van een plattelandshuis. Hotelgasten kunnen ook genieten van de sauna, een modern fitnesscentrum en parkeerfaciliteiten (kosteloos). 's Avonds kunt u genieten van heerlijke Duitse en internationale specialiteiten in het restaurant Krügerhof van Hotel Melle. Na het diner kunt u genieten van een drankje en een sigaar in de gezellige Havanna bar. De prachtige omgeving van het Van der Valk Hotel nodigt U uit om deel te nemen aan een aantal buitenactiviteiten. Het nabijgelegen Teutoburger Woud is de ideale plek om te wandelen en te fietsen. Golfliefhebbers kunnen profiteren van de nabijheid van een aantal 18 holes golfbanen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen