Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Paasberg
Geef uw mening

Warning: A non-numeric value encountered in /home/w2912369/domains/stedentripatlas.nl/public_html/config.php on line 223

Paasberg

De Gelderse Achterhoek is Nederland op zijn mooist. Weelderige bossen, oude boerderijen en uitgestrekte akkers worden onderbroken door gezellige dorpen. Deze streek rondom Lochem leent zich ideaal voor urenlange fietstochten en wandelingen.

Maar ook het stadje Lochem met haar gezellige historische binnenstad is zeker de moeite waard. Tijdens het wandelarrangement in Lochem kunt u volop genieten van de mooie Achterhoek. Reserveer nu meteen.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Paasberg in Gelderland, Lochem, Nederland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
De Gelderse Achterhoek is Nederland op zijn mooist. Weelderige bossen, oude boerderijen en uitgestrekte akkers worden onderbroken door gezellige dorpen. Deze streek rondom Lochem leent zich ideaal voor urenlange fietstochten en wandelingen. Maar ook het stadje Lochem met haar gezellige historische binnenstad is zeker de moeite waard. Tijdens het wandelarrangement in Lochem kunt u volop genieten van de mooie Achterhoek. Reserveer nu meteen.