Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Residence Talmahoeve
Geef uw mening

Warning: A non-numeric value encountered in /home/w2912369/domains/stedentripatlas.nl/public_html/config.php on line 223

Residence Talmahoeve

Residence Talmahoeve is een intiem opgezet park te midden van de Veluwse bossen en nabij het gezellige dorpje Garderen. Vanaf het park wandelt u gelijk door de prachtige Veluwse bossen en heidevelden.

De Veluwe is een veelzijdig gebied waar voor iedereen tal van mogelijkheden zijn. Niet alleen kunt u wandelen of fietsen in het grootse aaneengesloten natuurgebied van Nederland, maar ook een bezoek aan de Julianatoren, de Apenheul, Paleis het Loo, Nationaal Park de Hoge Veluwe of een middag winkelen in Apeldoorn behoren tot de vele mogelijkheden.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Residence Talmahoeve in Gelderland, Garderen, Nederland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Residence Talmahoeve is een intiem opgezet park te midden van de Veluwse bossen en nabij het gezellige dorpje Garderen. Vanaf het park wandelt u gelijk door de prachtige Veluwse bossen en heidevelden. De Veluwe is een veelzijdig gebied waar voor iedereen tal van mogelijkheden zijn. Niet alleen kunt u wandelen of fietsen in het grootse aaneengesloten natuurgebied van Nederland, maar ook een bezoek aan de Julianatoren, de Apenheul, Paleis het Loo, Nationaal Park de Hoge Veluwe of een middag winkelen in Apeldoorn behoren tot de vele mogelijkheden.