Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 MPS Brillant Kerstmarktcruise
Geef uw mening

MPS Brillant Kerstmarktcruise

Profiteer van de aantrekkelijke prijzen en ga mee met deze bijzondere kerstshopping minicruise naar Duitsland! In Düsseldorf en Keulen wachten u schitterende kerstmarkten. Talloze kraampjes met gevarieerde kerstcadeaus, typische lokale lekkernijen zoals

kaneelkoekjes, Glühwein en geroosterde amandelen brengen u al vroeg in een echte feeststemming. Deze unieke kerstshopping cruise is dan ook absoluut de moeite waard! U verblijft 2 nachten op basis van logies en ontbijt aan boord van het riviercruiseschip M.P.S. Brillant (met als begin- of eindpunt Arnhem). Wacht niet langer en boek nu!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor MPS Brillant Kerstmarktcruise in Keulen Dusseldorf, Nordrhein Westfalen, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Profiteer van de aantrekkelijke prijzen en ga mee met deze bijzondere kerstshopping minicruise naar Duitsland! In Düsseldorf en Keulen wachten u schitterende kerstmarkten. Talloze kraampjes met gevarieerde kerstcadeaus, typische lokale lekkernijen zoals kaneelkoekjes, Glühwein en geroosterde amandelen brengen u al vroeg in een echte feeststemming. Deze unieke kerstshopping cruise is dan ook absoluut de moeite waard! U verblijft 2 nachten op basis van logies en ontbijt aan boord van het riviercruiseschip M.P.S. Brillant (met als begin- of eindpunt Arnhem). Wacht niet langer en boek nu!