Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (808)
Plaatsen
Kalkar (2)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Kalkar boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Kalkar vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Kalkar. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Kalkar

Hotel Wunderland Kalkar

Duitsland Nordrhein Westfalen Kalkar

Wunderland Kalkar is als all inclusive vakantiebestemming ideaal voor gezelschappen. Met onder andere 6 hotels, het attractiepark Kernie’s Familienpark, restaurants, wildwaterbaan, kartbaan, theater en een caféstraat met maar liefst 7 verschillende cafés

is het voor jong en oud heerlijk vertoeven! Iedereen zal zich opperbest vermaken in de wondere wereld van het Duitse Wunderland Kalkar. Wie de natuurrijke omgeving wil verkennen trekt er met de fiets op uit langs de middeleeuwse dorpjes en kastelen rondom Kalkar.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Hotelspecials goedkope stedentrips, luxe citytrips & stedenreis aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 60,00

Wunderland Kalkar

Duitsland Nordrhein Westfalen Kalkar

Net over de grens bij Arnhem ligt Wunderland Kalkar. Temidden van mooi aangelegde tuinen en vijverpartijen vindt u comfortabele hotelkamers, diverse restaurants en bars en een zeer ruim aanbod aan sportfaciliteiten. In

het park verblijft u op basis van All-Inclusive. Dat houdt in dat alle attracties, eten en drinken inbegrepen zijn zodat uw kosten dus beperkt blijven.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen