Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (808)

Over Keulen Dusseldorf

De stad Keulen ligt in Duitsland aan de Rijn. Keulen is de vierde stad van Duitsland.
Een erg leuke stad om op vakantie te gaan of voor een weekendje weg en natuurlijk ook voor een stedentrip. Er is erg veel te doen in Keulen zo kunt u naar mooie historische gebouwen zoals naar de bekende Keulse Dom. Deze is gespaard gebleven in de Tweede Wereldoorlog en hebben het helemaal gerenoveerd. Zo zijn er ook nog interessante musea te vinden zoals het Ludwig Museum, de Romeins-Germaans museum, het Chocolade Museum en het Wallraf-Richartz Museum.  Natuurlijk heeft Keulen ook een erg leuk centrum waar u gezellig kunt shoppen of lekker kunt gaan uit eten in een van de vele restaurantjes. Andere kenmerken van de stad Keulen zijn beurzen, het Kölsch-bier en het carnaval. Jaarlijks komen vele bezoekers een weekendje naar Keulen om de bekende kerstmarkt te bezoeken. Kortom Keulen is een erg leuke plek vol beleving en interessante musea. 

Atlas toppers in Keulen Dusseldorf

MPS Brillant Kerstmarktcruise

Duitsland Nordrhein Westfalen Keulen Dusseldorf

Profiteer van de aantrekkelijke prijzen en ga mee met deze bijzondere kerstshopping minicruise naar Duitsland! In Düsseldorf en Keulen wachten u schitterende kerstmarkten. Talloze kraampjes met gevarieerde kerstcadeaus, typische lokale lekkernijen zoals

kaneelkoekjes, Glühwein en geroosterde amandelen brengen u al vroeg in een echte feeststemming. Deze unieke kerstshopping cruise is dan ook absoluut de moeite waard! U verblijft 2 nachten op basis van logies en ontbijt aan boord van het riviercruiseschip M.P.S. Brillant (met als begin- of eindpunt Arnhem). Wacht niet langer en boek nu!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen