Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (808)
Regio's
Eifel (2)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Eifel boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Eifel vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Eifel. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Eifel

Zum Weissen Kreuz

Duitsland Eifel Eifel Altenahr

Dit jaar nemen we u mee naar het prachtige Eifelgebied en het Rijndal in Duitsland. Deze bestemming biedt vele mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. U vindt er prachtige natuur, mooie kuuroorden en

overblijfselen van oude vulkanen. Vanuit het historische stadje Altenahr in het Ahrdal nemen we u mee op prachtige excursies naar o.a. de Vulkaaneifel, de gezellige Rijnstadjes Boppard en Königswinter en het vakwerkstadje Monschau.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Haus Burgblick

Duitsland Eifel Eifel Manderscheid

Lekker weg met de kerstdagen, maar toch niet te ver van huis? Tijdens de kerstdagen kunt u heerlijk genieten in Haus Burgblick, dat gelegen ligt in het hart van de prachtige vulkaaneifel.

Vanuit het hotel heeft u een prachtig uitzicht op de bossen, het dal en de Oberburgt van Manderscheid, één van de vele bezienswaardigheden in deze streek. Bij ontvangst krijgt u een glas Gluhwein en op eerste en tweede kerstdag wordt er een heerlijk kerstdiner geserveerd, waarbij wild en andere gerechten uit de regio op de voorgrond staan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen