Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Haus Burgblick
Geef uw mening

Warning: A non-numeric value encountered in /home/w2912369/domains/stedentripatlas.nl/public_html/config.php on line 223

Haus Burgblick

Lekker weg met de kerstdagen, maar toch niet te ver van huis? Tijdens de kerstdagen kunt u heerlijk genieten in Haus Burgblick, dat gelegen ligt in het hart van de prachtige vulkaaneifel.

Vanuit het hotel heeft u een prachtig uitzicht op de bossen, het dal en de Oberburgt van Manderscheid, één van de vele bezienswaardigheden in deze streek. Bij ontvangst krijgt u een glas Gluhwein en op eerste en tweede kerstdag wordt er een heerlijk kerstdiner geserveerd, waarbij wild en andere gerechten uit de regio op de voorgrond staan.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Haus Burgblick in Eifel Manderscheid, Eifel, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Lekker weg met de kerstdagen, maar toch niet te ver van huis? Tijdens de kerstdagen kunt u heerlijk genieten in Haus Burgblick, dat gelegen ligt in het hart van de prachtige vulkaaneifel. Vanuit het hotel heeft u een prachtig uitzicht op de bossen, het dal en de Oberburgt van Manderscheid, één van de vele bezienswaardigheden in deze streek. Bij ontvangst krijgt u een glas Gluhwein en op eerste en tweede kerstdag wordt er een heerlijk kerstdiner geserveerd, waarbij wild en andere gerechten uit de regio op de voorgrond staan.