Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Les Résidences Kandahar
Geef uw mening

Les Résidences Kandahar

De residenties Kandahar bevinden zich in het gehucht Aminona op de hoogvlakte van Crans-Montana. De appartementen van 1 tot 4 kamers liggen verdeeld over 3 gebouwen in een rustige en zonnige omgeving

met een adembenemend uitzicht over de bergen. De residentie biedt bovendien de mogelijkheid om gebruik te maken van een fitnessruimte, een sauna en een zwembad zodat u volop kunt uitrusten en ontspannen gedurende uw verblijf. Een buiten parking of overdekte parking (tegen bijbetaling) staat tot uw beschikking, evenals een gratis pendeldienst van de gemeente zodat u eenvoudig toegang heeft tot het centrum van het oord.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Les Résidences Kandahar in Wallis, Crans Montana, Zwitserland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
De residenties Kandahar bevinden zich in het gehucht Aminona op de hoogvlakte van Crans-Montana. De appartementen van 1 tot 4 kamers liggen verdeeld over 3 gebouwen in een rustige en zonnige omgeving met een adembenemend uitzicht over de bergen. De residentie biedt bovendien de mogelijkheid om gebruik te maken van een fitnessruimte, een sauna en een zwembad zodat u volop kunt uitrusten en ontspannen gedurende uw verblijf. Een buiten parking of overdekte parking (tegen bijbetaling) staat tot uw beschikking, evenals een gratis pendeldienst van de gemeente zodat u eenvoudig toegang heeft tot het centrum van het oord.