Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Regio's
Wallis (2)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Wallis boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Wallis vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Wallis. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Wallis

Du Parc

Zwitserland Wallis Saas Grund

De Zwitserse Alpen zijn een prachtig gebied voor mooie excursies per bus, maar zeker ook per trein. Tijdens deze kerstreis beleeft u één van de de mooiste treinreizen ter wereld met de

Glacier Express! Maar we beleven ook een stukje van de Mont Blanc Express. Geniet van de schitterende uitzichten op de Alpenreuzen. Bovendien brengen we een bezoek aan Zermatt en Chamonix, waarvandaan u de imposante Matterhorn en de Mont Blanc kunt bewonderen. Een bezoek aan de kerstmarkt in München en een wijnproeverij maken deze kerstreis compleet.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Bergheimat Und Moonlight

Zwitserland Wallis Saas Grund

Prachtige vergezichten, eeuwig besneeuwde bergtoppen, lieflijke dorpjes en mooie bergmeren. Maak kennis met het indrukwekkende Alpenlandschap en het milde klimaat van het Zwitserse kanton Wallis. Op deze reis naar het gezellige Saas

Grund bezoekt u de mooiste plekjes van dit berggebied en brengen we een bezoek aan de internationale stad Lausanne en het Italiaanse Lago Maggiore. Ook gaat u per treintje naar het gezellige Zermatt, waar u kunt wandelen en winkelen in de schaduw van de machtige Matterhorn. Werkelijk een schitterende reis!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen