Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Good Night Inn
Geef uw mening

Good Night Inn

Stap in en beleef een geweldige busreis door nostalgisch Zwitserland. Zwitserland staat bekend om chocolade, klokken en treinen. Tijdens deze reis komen al deze thema’s aan bod. We maken treintochtjes met o.a.

de Mont Blanc Express en de speciale chocoladetrein. Naast prachtige natuur bezoeken we ook de hoofdstad Bern en het Franse Chamonix. Bovendien bezoeken we het grootste klokkenmuseum van het land en maken we kennis met de lekkerste Zwitserse chocolade. Deze reis staat garant voor een optimale beleving van Zwitserland!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Good Night Inn in Wallis, Brig, Zwitserland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Stap in en beleef een geweldige busreis door nostalgisch Zwitserland. Zwitserland staat bekend om chocolade, klokken en treinen. Tijdens deze reis komen al deze thema’s aan bod. We maken treintochtjes met o.a. de Mont Blanc Express en de speciale chocoladetrein. Naast prachtige natuur bezoeken we ook de hoofdstad Bern en het Franse Chamonix. Bovendien bezoeken we het grootste klokkenmuseum van het land en maken we kennis met de lekkerste Zwitserse chocolade. Deze reis staat garant voor een optimale beleving van Zwitserland!