Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Rondreis USACanada
Geef uw mening

Warning: A non-numeric value encountered in /home/w2912369/domains/stedentripatlas.nl/public_html/config.php on line 223

Rondreis USACanada

Een prachtige reis langs de hoogtepunten van Oost USA en Canada. Een groot succes de afgelopen jaren. Deze buitengewoon interessante combinatiereis die u met het beste van beide landen en dat met

name op stedenbouwkundig en cultureel gebied laat kennismaken. Voeg daarbij de buitengewoon fraaie landschappen en een van de mooiste natuurwonderen ter wereld en we hoeven u eigenlijk niet veel meer te vertellen. Geniet van indrukwekkende landschappen, wilde kustlijnen, Niagara Falls en mooie en leuke steden als New York, Washington, Toronto en Ottowa. Ontdek Quebéc en Montréal, steden die veel weg hebben van Parijs met haar Franse invloeden, vele gezellige terrasjes en restaurants Uiteraard mag een bezoek aan het woeste watergeweld van de Niagara Falls niet ontbreken tijdens deze reis. Lees de reisbeschrijving er maar op na!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Rondreis USACanada in District Of Columbia, Washington, Verenigde Staten.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Een prachtige reis langs de hoogtepunten van Oost USA en Canada. Een groot succes de afgelopen jaren. Deze buitengewoon interessante combinatiereis die u met het beste van beide landen en dat met name op stedenbouwkundig en cultureel gebied laat kennismaken. Voeg daarbij de buitengewoon fraaie landschappen en een van de mooiste natuurwonderen ter wereld en we hoeven u eigenlijk niet veel meer te vertellen. Geniet van indrukwekkende landschappen, wilde kustlijnen, Niagara Falls en mooie en leuke steden als New York, Washington, Toronto en Ottowa. Ontdek Quebéc en Montréal, steden die veel weg hebben van Parijs met haar Franse invloeden, vele gezellige terrasjes en restaurants Uiteraard mag een bezoek aan het woeste watergeweld van de Niagara Falls niet ontbreken tijdens deze reis. Lees de reisbeschrijving er maar op na!