Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Highlights van OostWest Amerika
Geef uw mening

Warning: A non-numeric value encountered in /home/w2912369/domains/stedentripatlas.nl/public_html/config.php on line 223

Highlights Van OostWest Amerika

De Verenigde Staten van Amerika blijft op reisgebied het land van de onbegrensde mogelijkheden. Zowel het oosten als het westen van de USA zijn van buitengewone natuurlijke en culturele schoonheid. En ook

totaal verschillend van elkaar. In het oosten vinden we de meer culturele bezienswaardigheden, veelal te vinden in uitermate interessante steden als Washington, New York en Boston. Het westen garant staat voor de allermooiste natuurpracht en waar de steden zoals San Francisco, Los Angels en niet in het laatst het knotsgekke Las Vegas een totaal andere sfeer hebben dan de eerder genoemde steden in het oosten van dit immense land. Wij hebben voor de liefhebbers een 22 daagse reis samengesteld die het mooiste van oost en west combineert. Voor een wel heel verrassende prijs. Gaat u met ons mee?

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Highlights Van OostWest Amerika in District Of Columbia, Washington, Verenigde Staten.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
De Verenigde Staten van Amerika blijft op reisgebied het land van de onbegrensde mogelijkheden. Zowel het oosten als het westen van de USA zijn van buitengewone natuurlijke en culturele schoonheid. En ook totaal verschillend van elkaar. In het oosten vinden we de meer culturele bezienswaardigheden, veelal te vinden in uitermate interessante steden als Washington, New York en Boston. Het westen garant staat voor de allermooiste natuurpracht en waar de steden zoals San Francisco, Los Angels en niet in het laatst het knotsgekke Las Vegas een totaal andere sfeer hebben dan de eerder genoemde steden in het oosten van dit immense land. Wij hebben voor de liefhebbers een 22 daagse reis samengesteld die het mooiste van oost en west combineert. Voor een wel heel verrassende prijs. Gaat u met ons mee?
Uw stedentrip naar  Highlights Van OostWest Amerika, Bron: Peter Langhout
Uw stedentrip naar Highlights Van OostWest Amerika (Bron: Peter Langhout)
  •  Highlights Van OostWest Amerika