Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Rondreis AmerikaCanada
Geef uw mening

Warning: A non-numeric value encountered in /home/w2912369/domains/stedentripatlas.nl/public_html/config.php on line 223

Rondreis AmerikaCanada

Een prachtige reis langs de hoogtepunten van Oost Amerika en Canada die elk jaar weer een succes is. Deze buitengewoon interessante combinatiereis laat u kennismaken met het beste van beide landen, met

name op stedenbouwkundig- en cultureel gebied. Voeg daarbij de buitengewoon fraaie landschappen en een van de mooiste natuurwonderen ter wereld en we hoeven u eigenlijk niet veel meer te vertellen. Geniet van indrukwekkende landschappen, wilde kustlijnen en mooie en leuke steden als New York, Washington, Toronto en Ottowa. Ontdek Quebéc en Montréal, steden die veel weg hebben van Parijs met haar Franse invloeden, vele gezellige terrasjes en restaurants. Uiteraard mag een bezoek aan het woeste watergeweld van de Niagara Falls niet ontbreken tijdens deze reis. Lees de reisbeschrijving er maar op na!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Rondreis AmerikaCanada in District Of Columbia, Washington, Verenigde Staten.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Een prachtige reis langs de hoogtepunten van Oost Amerika en Canada die elk jaar weer een succes is. Deze buitengewoon interessante combinatiereis laat u kennismaken met het beste van beide landen, met name op stedenbouwkundig- en cultureel gebied. Voeg daarbij de buitengewoon fraaie landschappen en een van de mooiste natuurwonderen ter wereld en we hoeven u eigenlijk niet veel meer te vertellen. Geniet van indrukwekkende landschappen, wilde kustlijnen en mooie en leuke steden als New York, Washington, Toronto en Ottowa. Ontdek Quebéc en Montréal, steden die veel weg hebben van Parijs met haar Franse invloeden, vele gezellige terrasjes en restaurants. Uiteraard mag een bezoek aan het woeste watergeweld van de Niagara Falls niet ontbreken tijdens deze reis. Lees de reisbeschrijving er maar op na!