Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Artis
Geef uw mening

Artis

Tijdens deze stedentrip bevind U zich in het cultureel centrum van Oostenrijk. Een bezoek aan Paleis Hofburg, midden in de hoofdstad, waar eeuwenlang keizers hebben gewoond is dan ook zeker de moeite

waard. Hier kunt u onder andere de schatkamer en het museum van de beroemde keizerin Elisabeth, oftewel Sissi, bezoeken. U kunt ook genieten van een indrukwekkend paardenshow in de Spaanse Rijschool, de oudste manege ter wereld! Tijdens deze stedentrip midden in de hoofdstad kunt u genieten van al het moois wat Wenen te bieden heeft.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Artis in Wenen, Wenen, Oostenrijk.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Tijdens deze stedentrip bevind U zich in het cultureel centrum van Oostenrijk. Een bezoek aan Paleis Hofburg, midden in de hoofdstad, waar eeuwenlang keizers hebben gewoond is dan ook zeker de moeite waard. Hier kunt u onder andere de schatkamer en het museum van de beroemde keizerin Elisabeth, oftewel Sissi, bezoeken. U kunt ook genieten van een indrukwekkend paardenshow in de Spaanse Rijschool, de oudste manege ter wereld! Tijdens deze stedentrip midden in de hoofdstad kunt u genieten van al het moois wat Wenen te bieden heeft.
Uw stedentrip naar  Artis, Bron: Peter Langhout
Uw stedentrip naar Artis (Bron: Peter Langhout)
  •  Artis