Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Senator
Geef uw mening

Senator

U verblijft tijdens deze stedentrip in Wenen, in dit zeer comfortabele hotel. Het is gelegen net buiten het centrum, maar met het openbaar vervoer bent u er binnen 10 minuten. Wenen is

een historische stad met veel prachtige gebouwen om te bewonderen, denkt u maar aan: de staatsopera, Paleis Hofburg en de beroemde Stephansdom. wilt u niet alleen de cultuur en historie bewonderen maar ook wat anders doen? Dan kunt U er ook voor kiezen om naar de Maria Hilferstrasse te gaan om uitgebreid te winkelen. Of misschien naar pretpark Prater met het reuzenrad de Wiener Prater. Er is genoeg te beleven in deze prachtige stad!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Senator in Wenen, Wenen, Oostenrijk.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
U verblijft tijdens deze stedentrip in Wenen, in dit zeer comfortabele hotel. Het is gelegen net buiten het centrum, maar met het openbaar vervoer bent u er binnen 10 minuten. Wenen is een historische stad met veel prachtige gebouwen om te bewonderen, denkt u maar aan: de staatsopera, Paleis Hofburg en de beroemde Stephansdom. wilt u niet alleen de cultuur en historie bewonderen maar ook wat anders doen? Dan kunt U er ook voor kiezen om naar de Maria Hilferstrasse te gaan om uitgebreid te winkelen. Of misschien naar pretpark Prater met het reuzenrad de Wiener Prater. Er is genoeg te beleven in deze prachtige stad!