Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Hillinger
Geef uw mening

Hillinger

Wenen leent zich uitstekend als bestemming voor een onvergetelijke kerstreis. U vindt hier prachtige winkels en warenhuizen die u niet mag missen. Van het roemruchte verleden met de bekende componisten zoals o.a.

Mozart en Beethoven getuigt nu nog altijd het beroemde operagebouw. Verder zijn de bekendste bezienswaardigheden o.a.: de St. Stephankerk, het Konzerthaus, de oude keizerlijke paleizen en natuurlijk het magnifieke slot Schönbrunn. Kies voor deze reis naar Wenen en omgeving waar u cultuur kunt combineren met heerlijk winkelen in gezellige kerstsfeer.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hillinger in Wenen, Wenen, Oostenrijk.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (3)
Wenen leent zich uitstekend als bestemming voor een onvergetelijke kerstreis. U vindt hier prachtige winkels en warenhuizen die u niet mag missen. Van het roemruchte verleden met de bekende componisten zoals o.a. Mozart en Beethoven getuigt nu nog altijd het beroemde operagebouw. Verder zijn de bekendste bezienswaardigheden o.a.: de St. Stephankerk, het Konzerthaus, de oude keizerlijke paleizen en natuurlijk het magnifieke slot Schönbrunn. Kies voor deze reis naar Wenen en omgeving waar u cultuur kunt combineren met heerlijk winkelen in gezellige kerstsfeer.
Uw stedentrip naar  Hillinger, Bron: Peter Langhout
Uw stedentrip naar Hillinger (Bron: Peter Langhout)
  •  Hillinger
  •  Hillinger
  •  Hillinger