Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Oostenrijk (146)
Regio's
Rauris (1)
Plaatsen

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Rauris boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Rauris vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Rauris. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Rauris

Vakantieclub Kristall

Oostenrijk Rauris Salzburgerland

Dit gezellige hotel is een perfecte accommodatie voor zowel kinderen als stellen. Het hotel beschikt over perfecte wellnessfaciliteiten waar iedere gast gebruik van kan maken. Ook aan de kinderen wordt gedacht. Gedurende

het zomerseizoen van 4 juli tot en met 29 augustus kunnen kinderen genieten van een eigen kindermenu. Is er 3 keer in de week van 14.00 uur tot en met 17.00 uur kinderopvang en wordt er 1 keer in de week een kinderbingo georganiseerd. Daarnaast is het hotel gelegen in de perfecte omgeving van het Salzburgerland. Het plaatsje Rauris is een wonderschoon plaatsje dat zich in een dal van 30 km bevindt. U begrijpt het al, wandelaars kunnen hier hun hart ophalen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen